Известие

Collapse
No announcement yet.

преден прозорец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• преден прозорец

здр да попитам предния прозорец на лафа 33 лепен ли е или е на уплатнения?
    ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

33

лепен е.трябва да внимаваш докато го сваляш

Comment

абе възможно ли е да се отлепи ?

Comment

чети http://www.alfa-restoration.co.uk/wi...windscreen.htm
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

възможно ,ама по добре дай 10 лева да ти го отлепи някой дето го може ,вместо после 100 иии кусор за нов чувал съм че е пипкаво . за тия по моргите си е детска игра

Comment

Сам трудно ще се справиш. Ние с мой приятел по едно време разглобявахме коли за части и да ти кажа изпочупихме няколко докато влезем в час, а и сега не бих се наел да ти го свалям щото...
            Трябва ти и стоменена тел тънка която да реже като нож силикона, абе не е лесно в никакъв случай! По - добре дай верно на някой 10 лева за сваляне и после 10 за поставяне че не е лесно и слагането после.
            Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
            Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

така си е определено не е като да сложиш свешти ,не се занимавай само може да се прецакаш и защо ще го махаш ?

Comment

Хайде някой и на мен да ми намери за 20лв. смяната,защото в Кобра искат 70лв.

И стъклото се сваля със струна от китара,защото е назъбена и може да реже по-лесно.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Мен ми взеха 160 лв за някакво турско стъкло със сенник
                  Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                    Мен ми взеха 160 лв за някакво турско стъкло със сенник
                    да но със стъклото не може едно лепене да е 160 лева

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                      Сам трудно ще се справиш. Ние с мой приятел по едно време разглобявахме коли за части и да ти кажа изпочупихме няколко докато влезем в час, а и сега не бих се наел да ти го свалям щото...
                      Трябва ти и стоменена тел тънка която да реже като нож силикона, абе не е лесно в никакъв случай! По - добре дай верно на някой 10 лева за сваляне и после 10 за поставяне че не е лесно и слагането после.
                      абе ако е 70 лева смяната, стой и гледай как намирам една струна и почвам да го мъча...
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                        абе ако е 70 лева смяната, стой и гледай как намирам една струна и почвам да го мъча...
                        С първа и втора струна за кухарка Кремона става пИрфИектно да се свали джама дори и без много опит .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

то свалянето ще се натамани ама после трябва е специалев силикон да имаш да го сложиш

Comment

Стига да сте двама души,стъклото се сменява много лесно и не виждам,какво му се плашите толкова.Срязвате,както правилно се каза със струна старото и след това има една тънкост!Идеално почистване на стария силикон и обезмзслявани с коресилин например и на стъклото и на леглото на стъклото.После мазане и внимателно полагане с потупване на стъклото и фиксиране с хартиени лепенки.Най-накрая я оставете на топло и чакане му е майката.цялата работа е за 20-30минути.Колко да струва!?
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

еми ходих при едно стъклари и ми казаха че това удоволствие ще ми струва 80лв мисля като зема заплатка да я карам че да не стане по лошо

Comment

Working...
                              X